Anbefalinger

Marie Sandø Jondahl, Skuespiller, København V

Jeg opsøgte Niels Anders fordi jeg gennem flere år har haft store problemer med min ene ankel. Efter 9 forstuvninger, for meget træning og en operation, havde jeg kroniske smerter og kunne bla. ikke gå i højhælede sko. Det var enormt frustrerende for mig både privat, men også i mit arbejde som skuespiller. Jeg havde delvis erkendt og accepteret at jeg formentligt altid skulle leve med smerterne og nok var nødt til at gennemgå en større operation igen, men efter første behandling hos Niels Anders forsvandt smerterne mere eller mindre. Det var som et mirakel! Jeg kan gå uden at være nervøs for at vrikke om! Og jeg kan uden problemer trave rundt i høje sko!

Siden er jeg blevet ved med at få en behandling ca. en gang om måneden, for at blive behandlet af Niels Anders er, helt ærligt, det bedste jeg nogensinde har gjort for min krop. Mine ankelsmerter er væsentligt reduceret, jeg skal ikke opereres og jeg får en fornemmelse af en enorm energi i hele min krop efter en behandling. Jeg føler jeg fylder min krop ud og er tilpas i den jeg er, når jeg rejser mig, på vaklende ben, fra briksen og cykler ud i verden.


Hannah Lund, PR & Marketing konsulent, Espergærde

Jeg har gået til behandlinger hos Niels Anders i små 2 år og giver ham min stærkeste anbefaling.
I begyndelsen tøvede jeg, kan jeg straks indrømme, for jeg var meget bekymret for, i hvor høj grad jeg ville afsløre min sårbarhed under behandlingen. Og ja – det gjorde jeg. Det føltes bare ikke som en ydmygende svækkelse, i stedet som en tryg og virkningsfuld metamorfose.

Mine behandlinger har resulteret i et enormt energioverskud, der hver gang medfører positive forandringer i hverdagen. Ofte er det en renselsesproces, hvor dårlig energi og uheldige mønstre udrenses og transformeres til handlekraft og rolig accept i lige doser. Jeg opnår mental og kropslig balance, fysisk velvære og luft i hovedet til at koncentrere mig om mit arbejde.

Jeg opbyggede hurtigt en ubetinget tillid til Niels Anders som behandler – en tillid, der kun er blevet bekræftet gennem hver session. Niels Anders har udviklet og fuldkommengjort sit naturlige talent for at stille sig ind på kroppen, aflæse uhensigtmæssigheder og udfordringer og genoprette harmonien. Han tager ansvar for dig. Det er meget trygt at have så solid og holistisk kompetent en støtte i processen.

Samtidigt har Niels Anders med succes behandlet knæk i lænd og nakke og en ”ubehandlelig” hælspore. På vej i overgangsalderen læner jeg mig spændt op af Niels Anders’ fortolkning af Body SDS.


Thomas Raae, Musiker, Gilleleje

Jeg har gået hos Niels Anders i 6 måneder nu, og ser frem til alle behandlinger. Han har en specielt sans for at se hvad en krop bøvler med, og hvordan man kan få bedre det. Han er en behagelig og indsigtsfuld samtalepartner og sidst, men ikke mindst har man det herligt når man går derfra


Neel Rønholt, Skuespiller, København K

Jeg startede med at gå til Body SDS hos Niels Anders Thorn fordi jeg over flere år har haft tilbagevendende mavesmerter. Jeg havde egentlig affundet mig med det, men tænkte at jeg lige ville give denne behandling en chance. Allerede efter 2 gange var smerterne væk og her et år efter har jeg stadig ikke mærket noget til dem.

Nu går jeg så ikke længere hos Niels Anders pgaf smerter, men pgaf den udvikling jeg kan mærke i min krop og i mit sind efter en af hans behandlinger. Niels Anders er en virkelig god behandler der har en eminent evne til at lytte til den krop han arbejder med, han udfordrer den, men går aldrig over ens grænser.

I mit job som skuespiller har jeg haft stor glæde af disse behandlinger som har givet mig en større forståelse for min egen krop, og gjort mig bedre til at lytte til de signaler den sender. Jeg har forstået hvor meget krop og sind hænger sammen og hvor meget der lagrer sig i kroppen. Gennem Niels Anders' behandlinger løsner jeg ikke kun op i de fysiske spændinger, men også i de mentale og jeg har fået en mere afspændt, klogere og gladere krop.

At få Body SDS behandlinger af Niels Anders Thorn er den bedste behandling jeg kan give min krop, og jeg vil anbefale alle at prøve det!


Thomas Nedergaard, Ungdomspræst i uKirke, København V

Jeg stod og skulle bruge hjælp til at lære at “indtage scenen” i mit arbejde som ungdomspræst. Jeg blev anbefalet af en god ven at kontakte Niels Anders. Min forestilling var at jeg skulle lave teaterøvelser og mentalt arbejde omkring min selvopfattelse på scenen.

Den forestilling ændrede Niels Anders - og jeg har nu modtaget 8 behandlinger hos ham. Min oplevelse af Niels Anders er at han er totalt nærværende og engageret i mine problemstillinger og han var god til at udstikke en retning i behandlingen som var tryg og udfordrende.

Vi har arbejdet meget med min kropsfornemmelse og mit tilstedevær i kroppen, mest på briksen, men også i samtale og på “scenen”. Forløbet med Niels Anders har forandret min opfattelse af mig selv på en fantastisk måde, vi har arbejdet med selvværd, spændinger, åndedræt og igennem BSDS arbejdet rigtig meget med at skabe accept og ro i tankerne så min krop også har fået rum i min selvopfattelse. Det har været en fantastisk oplevelse, jeg meget gerne anbefaler til andre.


Henriette, Senior Project Manager, Helsinge

Jeg har brugt mange år på at gemme mine følelser og skjule min sårbarhed og min vrede. Jeg følte skam og skyld og var i god kontrol over mit liv..

Dagen kom hvor jeg gik ned - kroppen sagde slut og jeg blev ramt af stress. Efterfølgende fik jeg rigtig god hjælp fra en psykolog.

Min hjerne og mit hjerte var nu "på plads", men der manglede noget. Min krop havde stadig indvendige ar - ar jeg skulle have hjælp til at rense ud, så de kunne heles.

Vreden ligger stadig dybt, dybt inde i mig, men den er på vej ud.

Mødet med Niels Anders var FANTASTISK. Hans tilgang til min krop og mine indre ar, er tillidsfyldt, blidt og resultatskabende. Jeg er på vej hjem.

Jeg giver Niels Anders de bedste og varmeste anbefalinger.


Tammi Øst, skuespiller, København

BSDS har altid fascineret mig og jeg har ved flere lejligheder modtaget behandling af forskellige terapeuter. Men hver gang har jeg måttet gi op fordi det var grænseoverskridende på en forkert måde, ufølsomt i al sin følsomhed.

Men nu, med Niels Anders som behandler, har jeg endelig kunnet modtage systemet i al sin herlighed.

Niels Anders kan læse og lytte med sine hænder, han provokerer og arbejder med stor fornemmelse for det menneske han møder. Jeg føler en stor tryghed og føler altid at jeg er der og blir set som den jeg nu engang er. Da jeg lider af Scoliose har det været vigtigt at finde noget der virkelig duede, og det har jeg fundet nu og er meget taknemmelig.


Martin Guldberg, Sanger, Tinnet

Jeg har siden 2009 gået til Body SDS behandlinger hos Niels Anders Thorn. Behandlingerne har været til stor hjælp. Niels Anders’ dybe indsigt i det kropsligt-psykologiske fagområde, hans intuition og præcision i arbejdet med kroppen og energisystemet og ikke mindst hans menneskelige varme danner basis for behandlingsforløb, som ikke blot virker lindrende og frigørende, men også befordrer heling og dybere indsigt.


Trine Irmang Østengaard, Advokat, København Ø

Jeg blev anbefalet Niels Anders i forbindelse med, at jeg havde pådraget mig en skade på min fod og efter, at det viste sig, at den konventionelle lægevidenskab tilsyneladende ikke havde behandlingsmuligheder.

Mødet med Niels Anders har på mange måder været en ”øjenåbner” for mig. I fysisk henseende har jeg oplevet, at behandlingerne har medført en markant forbedring af min fod samt en følelse af ro og lethed i kroppen efter endt behandling. Mentalt har jeg oplevet, at behandlingerne har åbnet op for en større bevidstgørelse af mig selv, og en større forståelse for samspillet mellem krop og sind.

Jeg føler mig meget privilegeret og taknemmelig over at få behandlinger hos Niels Anders, og over at få mulighed for at drage fordel af hans imponerende forståelse for og indsigt i kroppens og sindets funktioner og mekanismer.

De bedste og varmeste anbefalinger til Niels Anders og til Body SDS.


Nancy Spanier, Choreographer & artistic Director, Performance Inventions, Sireuil, France.

Dear Niels, I want to thank you for some great sessions and for your beautiful work. You have a real gift of understanding the body & all its contained emotions. You work with great focus, a kind of sensitive force and deep caring.


Jacob Lohmann, skuespiller, Hvidovre

Mit navn er Jacob Lohmann og jeg har modtaget behandlinger fra Niels Anders igennem ca. 4 år. Jeg har et job der er fysisk krævende og ved siden af det elsker jeg at dyrke sport. Det udmønter sig ofte i ømhed og småskader, og ind i mellem også længerevarende problemer, såsom rygsmerter og lign.

Da jeg startede med at modtage behandlinger fra Niels Anders var det med henblik på et bestemt problem i min nedre lænd. Jeg mærkede efter 2 – 3 behandlinger tydelig fremgang og det gjaldt ikke bare mit problem i lænden, men hele min fysik føltes markant stærkere. Siden da har jeg været trofast kunde hos Niels Anders og med bedre og bedre helbred til følge.

Det helt unikke ved Niels Anders behandlingsform er hans exceptionelle evne til at lytte til kroppens behov. Igennem samtale og grundig undersøgelse føler man sig særbehandlet og tryg i professionelle hænder. Hans høje faglige kompetence, parret med en stålsat vilje gør at han opnår en meget stor intensitet i sine behandlinger, som fører til gode resultater.

Jeg har for første gang i mit liv fundet en behandlingsform som klarer alle de små-skavanker (og store) som jeg støder på i mit job og udenfor. Jeg har aldrig mødt nogen der er bedre til fysisk terapi end Niels Anders Thorn.


Sonja Selknæs, Pædagog, København K

Jeg er meget glad for at gå hos Niels Anders. Han kan noget.

Dels det han rent fysisk kan og gør med muskler, bindevæv mm., men det er også noget andet nok så væsentligt, men svært forklarligt.

Det er som at blive budt op til dans på ny. En spirituel dans. En healende dans, som for mig åbner op til muligheden for at bygge mig selv op igen, og turde give slip lidt efter lidt på de gamle angst- og spændings-tilstande, der har været en del af mig i så mange år. Det er healing af mine forskræmte sjæledele, der nu kan begynde at vende hjem til mig selv igen.


Peter Kofoed, Psykoterapeut, stresskonsulent og coach, Lyngby

Jeg har gået til kropsbehandling hos Niels Anders Thorn de sidste par år. Behandlingen hjælper mig både til, at stresse af, få et dybere åndedræt og få mere nærvær og vitalitet i sind og krop. Efter en behandling føler jeg mig afslappet og levende i kroppen. Sindet er tømt for alt den daglige stress. Samtidig får jeg også hjælp til mine fysiske skavanker (gamle sportsskader og dårlig ryg).

Min oplevelse er, at Niels Anders kan sit håndværk, han er sikker og har samtidig den indføling der gør, at han kan lytte til hvad kroppen har brug for i dag.


Regitse Johnsen, Arkitekt, Aggersborg

Projekt dansefødder.

Jeg fik en dag den lyse ide, at jeg ønskede mig en helt "ny" krop med fri gennemstrømning / uden en eneste spænding.

Dels for at have det supergodt fysisk med de muligheder det giver, dels fordi jeg havde en ide om, at kroppens potentiale er totalt undervurderet.

Jeg håber, at kroppen viser sig at være en endnu uudforsket, klogere del af mig.

Niels Anders har været min entusiastiske rejseleder / behandler på denne spændende, nærmest fortryllende rejse i kroppens eventyrland.

Yngre med alderen i krop og sind er rejsens destination i 2012.

Tusind tak til Niels Anders for din geniale indsats.


Vibeke Hejgaard, sundhedsplejerske på Rigshospitalet

I forbindelse med arbejdsrelateret stress kompliceret med meget højt blodtryk, startede jeg behandling hos Niels Anders Thorn. Det virker! Da stressreaktionen var på sit højeste, oplevede jeg ikke helt at kunne registrere symptomer/ faresignaler/ belastninger i min krop som tidligere. Gennem behandlingen er jeg “kommet hjem i min krop igen”.

Niels Anders er i stand til at skabe et tillidsfuldt, trygt mentalt rum, hvor der skabes synergieffekt mellem hans kyndige omsorgsfulde hænder og min krop - de taler sammen. Dette betyder at jeg ved hver behandling bliver nysgerrig, og går med på opdagelse i de mønstre, som er aflejret kropsligt og mentalt. Jeg lærer noget nyt om min krop ved hver behandling. Således opløftet går jeg ud af den blå dør med en følelse af at være centreret og rolig i kroppen, samtidig med at jeg mentalt føler mig meget vågen og sansende. Topfedt energiboost!

Jeg har siden jeg startede behandling hos Niels Anders anbefalet Body-SDS til alle på min vej - det er god egenomsorg til krop og sjæl.


Henrik Michael, Byggeleder/bygningskonstruktør

Jeg har igennem nogle år følt en indre uro, med tankemylder og problemer med at sove. Jeg har længe haft et brændende ønske om at få noget mere indre ro, både så jeg kan være der noget mere for min familie, men også så jeg kan udleve nogle af mine drømme - hvilket vil kræve en del mod og fokus. Jeg har prøvet en del Body-sds behandlinger før, men først nu sammen med Niels Anders, har jeg fundet den indre ro jeg har ledt efter, og som jeg ikke har oplevet før. Det allerbedste er måske at jeg nu har fået nogle værktøjer, hvor jeg på egen hånd kan finde tilbage til denne ro. Niels Anders besidder en evne til at finde et fælles sprog, som vi kan navigere i sammen under behandlingerne - og dermed vise mig den sti, jeg har søgt efter så længe. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Niels Anders Thorn.