Om mig

Allerede tilbage i 80’erne begyndte jeg at interessere mig for sammenhængen mellem krop og sind. Jeg arbejdede i flere år med et moderne balletkompagni i Boulder Colorado i USA som danser, og i den forbindelse var det naturligt at søge forskellige former for kropsbehandling/terapi for at holde kroppen fri af skader, tackle kropsligt stress og blive mere fri og autentisk i mit udtryk.

Det blev begyndelsen på en fantastisk rejse ind i kroppen - hvor det for første gang blev tydeligt for mig, at der var en direkte forbindelse mellem en ubesværet krop og et tilsvarende ubesværet sind.

Jeg har arbejdet som skuespiller med film, TV og teater i 30 år og hele tiden med kroppen som udgangspunkt. Jeg har instrueret TV, radio og teater og undervist og gør det stadig på Statens teaterskole. Jeg holder foredrag og workshops for erhvervslivet i kommunikation og kropssprog.

I 2007 uddannede jeg mig til kropsrelateret psykoterapeut, i 2008 som coach og i 2009 blev jeg færdig som Body-sds terapeut fra centret i Pilestræde.

I 1985, fik jeg min første Body-sds behandling hos Ole Kåre Føli i Karlslunde. Og i dag 27 år efter arbejder jeg som Kropsterapeut og Body-sds behandler fra min egen klinik. Cirklen er sluttet. Det hele er faldet på plads. Min nysgerrighed og interesse for kroppen, min viden om sind og psyke og min naturlige indføling – samlet i et behandlingssystem der med respekt og på lige fod møder det kropslige, det mentale og det følelsesmæssige.

At tale kroppens sprog - føles så indlysende naturligt.

Velkommen til Blue Door Clinic.

Anbefalinger

Henriette

Mødet med Niels Anders var FANTASTISK. Hans tilgang til min krop og mine indre ar, er tillidsfyldt, blidt og resultatskabende. Jeg er på vej hjem.

Læs flere anbefalinger

Fakta

90% af vores klienter med rygproblemer oplever en forbedring efter få behandlinger.

Inspiration

Hvis I har problemer med at falde i søvn, så check lige D. Wayne Dyer – Smukt og tankevækkende. Se her