Nyt

O friend, understand: The body

is like the ocean,

rich with hidden treasures.

Open your inmost chamber and light its lamp.


Within the body are gardens,

rare flowers, peacocks, the inner Music;

within the body a lake of bliss,

on it the white soul-swans take their joy.


                                                        Mirabai


|   Forside  |  Behandlingen  |  Praktisk info  |  Kontakt  |  Om mig  |  Anbefalinger  |  Om body-sds  | Nyt  |  Links  |

Blue Door Clinic

H. C. Lumbyes Gade 25

2100 København Ø

clinic@bluedoor.dk

Tlf: 2615 0664

Tidsbestilling:

Nærmere noget

En spændende og tilgængelig bog om filosofien bag yoga. Jeg har dyrket yoga i mange år og har længe ledt efter et sted, hvor jeg kunne få svar på nogle af de mange spørgsmål der er opstået undervejs. Det føler jeg virkelig jeg har fået her... Denne bog har en dybde og en klarhed der går lige til hjertet. Den kan jeg absolut anbefale alle der dyrker eller overvejer at dyrke yoga.


Ny briks

Jeg har fået ny briks på klinikken. En fantastisk hæve-sænke briks fra EarthLite bygget af 100% miljøvenlige materialer. Alene den er et besøg værd...Min hjemmeside er åbnet

Alle er velkomne til at komme med feedback på min hjemmeside. Er der noget I syntes kunne blive mere brugervenligt eller har I andre kommentarer så skriv endelig. clinic@bluedoor.dkNy kogebog

Og så er der kommet en ny kogebog, jeg kan anbefale. Den hedder “Spis med god samvittighed” og er skrevet af Jane Juul, der udover at være kogebogsforfatter også er Body-sds behandler.

Læs mere om bogen på Body-sds’ hjemmeside:

www.body-sds.dk, hvor den også kan købes. Også som E-bog.Det intelligente hjerte

Utroligt inspirerende bog, skrevet med hjertet for hjertet. En invitation til at finde løsninger på livets store spørgsmål. Den anviser veje til indre frihed og livsglæde med udgangspunkt i hjertets altfavnende åbenhed. Den kan jeg anbefale!

»Hjertet kan vise os en naturlig og lysende intelligens, som selv det mest udviklede intellekt aldrig kan opnå. Det er derfor ikke et luksus-behov at afsætte tid til at stimulere og åbne sig for denne intelligens. Det er mere end nogensinde et påtrængende behov, hvis vi skal skabe intelligente og ikke-bekrigende menneskelige fællesskaber for os selv og hinanden og for de kommende generationer. Kun i hjertets kreative intelligens er der et sandt håb om, at vi kan gøre Jorden til et smukkere sted at være.«  Citat fra bogens indledning.

Margit Madhurima Rigtrup har gennem mere end 20 år været underviser og spirituel vejleder for et stort antal mennesker både i privat og professionel regi i ind- og udland.